:D Nurina :D

:D Nurina :D

Monday, 14 January 2013

Orang ni lah ..

Sorang ni Miss J benci sangat , tk lah serious benci dia sampai tk nk ckp ngan dia langsung but mcm dia ni menunjuk2 , ikut style orang , Eventhough kitaorang ni rapat .. Dia suke menunjuk2 barang yg dia ade bukan kat depan2 but dekat dalam facebook .. Dia akan post a status or post gambar barang tu .. Tu satu , second , dia suke ikut style Miss J tau .. Contoh , mcm Miss J suke org ni , then dia ckp dpn2 yg dia pun suke budak tu .. Padahal , before that , dia tk pernah ckp pasal budak tu .. ntahlah , kalau nk ckp dpn2 pun rase bersalah , nk tegur dia rase salah .. Help me !! Sesiape yg terase tu , mungkin andalah org nye .. Tk yah lah tanye2 lagi yer ..

No comments:

Post a Comment