:D Nurina :D

:D Nurina :D

Saturday, 19 January 2013

Kalau tk nk kawan , ckp jer lah , dpn2 ..

Izzati , kalau kau nk sgt ckp mcm tu kat aku , ckp lah dpn2 ape susah .. aku ckp menunjuk2 sebab ape benda yg kau dpt , semua kau nk post .. K , yer instagram memang tempat nk post gambar but cube kau ingat balik , Hp kau dpt , nk post , benda bigbang yg kau dpt , nk post jugak .. Memang sah2 lah aku ckp kau nk menunjuk2 .. Aku tanye Zana , kawan kite yg lain , pun diaorang ckp kau mcm tu .. Serious , aku bukan nk jeles ape benda , aku tau lah kau orang kaye ..

No comments:

Post a Comment