:D Nurina :D

:D Nurina :D

Saturday, 19 January 2013

Kalau tk nk kawan , ckp jer lah , dpn2 ..

Izzati , kalau kau nk sgt ckp mcm tu kat aku , ckp lah dpn2 ape susah .. aku ckp menunjuk2 sebab ape benda yg kau dpt , semua kau nk post .. K , yer instagram memang tempat nk post gambar but cube kau ingat balik , Hp kau dpt , nk post , benda bigbang yg kau dpt , nk post jugak .. Memang sah2 lah aku ckp kau nk menunjuk2 .. Aku tanye Zana , kawan kite yg lain , pun diaorang ckp kau mcm tu .. Serious , aku bukan nk jeles ape benda , aku tau lah kau orang kaye ..

Monday, 14 January 2013

Orang ni lah ..

Sorang ni Miss J benci sangat , tk lah serious benci dia sampai tk nk ckp ngan dia langsung but mcm dia ni menunjuk2 , ikut style orang , Eventhough kitaorang ni rapat .. Dia suke menunjuk2 barang yg dia ade bukan kat depan2 but dekat dalam facebook .. Dia akan post a status or post gambar barang tu .. Tu satu , second , dia suke ikut style Miss J tau .. Contoh , mcm Miss J suke org ni , then dia ckp dpn2 yg dia pun suke budak tu .. Padahal , before that , dia tk pernah ckp pasal budak tu .. ntahlah , kalau nk ckp dpn2 pun rase bersalah , nk tegur dia rase salah .. Help me !! Sesiape yg terase tu , mungkin andalah org nye .. Tk yah lah tanye2 lagi yer ..

" First ever Giveaway by I & A "



  Taggie :
http://insyirahcool123.blogspot.com/
 http://sabrina-purplelicious.blogspot.com/
 http://www.azrulin.blogspot.com/
                                                                

Sunday, 13 January 2013

Miss Joker means ..

Miss Joker means Separuh Baik , Separuh Jahat for me lah ..Bukannye jahat sgt pun mcm dalam citer Batman Dark Knight Rises tu .. :DD

I hate U !!

Post ni Miss J nk citer pasal Miss J benci org yg menunjuk2 ape yg dia ade .. Contoh , mcm dia baru beli hp baru ke , barang kpop ke , dpt kucing ke .. Miss J bukan lah jelez but rase mcm dia tu belagak sangat sampai nk menunujuk2 ape yg dia ade !! Serious benci giler !!!!

Saturday, 12 January 2013

Assalamualaikum & Olla !

Hari ni , Ayah Miss Joker dah mula belajar berhenti merokok .. Actually , dia dah lame hisap rokok , sejak Miss Joker kecik lagi .. Seriously , Miss Joker Happy giler !!

My name is ..

K , My real name is Nurina Batrisyia Bt Hazeli .. I am 13 years young .. I live in Malaysia , Selangor , Puncak Jalil .. I am Muslimin .. Berhijab and love Allah , My family  , My kittens , Kpop , and BigBang .. I am Malay Girl ..My friends call me Nurina .. My family call me Nina .. I am the eldest in my sibling .. My fb is http://www.facebook.com/NurinaBatrisyia .. U can add me !! I can be your Best Friend Forever maybe .. I will speak Malay , English and maybe Korea .. That 's all from me .. Bye .. :DD